DIPRINT 
14000 Valjevo
Dimitrija Tucovića br. 7

tel: 014/238-990; 064/308-91-81

E-mail: diprintvaljevo@gmail.com
http:// www.diprint.rs
godina osnivanja: 2008
broj zaposlenih: 4
kontakt osoba: Marko Ćitić
delatnost:
DiPrint Vam nudi usluge digitalne štampe na najsavremenijim mašinama koje generišu žive boje i oštar crno beli kontrast bilo da štampate samo tekst ili kompleksne kolor dokumente kao sto su flajeri, katalozi, brošure, razglednice, pozivnice i slicno.
Naše usluge su idealne za tiraže manje od 2000 otisaka. Naše mašine mogu rukovati sa puno različitih vrsta i težina papira, i možemo štampati u jednoj, dve ili u full color paleti, šta god Vaš tiraž zahteva.
Korišcenje boja ima značajan uticaj na čitaoca kao i na odgovor procenta štampanih otisaka. Istraživanja su pokazala da korišcenje kolora može povećati čitanost za cak 15% u odnosu na crno bele.
Uz digitalne produkcione kolor štampače u DiPrintu, možete da štampate u boji, brzo i povoljno. Pozovite nas odmah i mi cemo Vam pokazati kako.
Takođe ćemo Vas posavetovati koji je najbolji način štampe u zavisnosti od Vašeg projekta i budžeta. Kao i zahteve o dizajnu, formatu i težini papira po veoma konkurentnim cenama. Pozovite nas telefonom ili proverite cenu proizvoda

 Štampaj !